Plata

JollyMag pune la dispozitie 3 modalitati de plata:

 

1.Plata la livrare(RAMBURS) presupune achitarea comenzii dvs la curier in momentul livrarii.

 

2.Plata cu card, la aceasta modalitate de plata veti putea achita valoarea comenzii cu cardul, dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat pe platforma PayU unde va trebui sa completati datele solicitate de catre PayU, acesta fiind procesatorul de plati cu care JollyMag are incheiat un contract.

ATENTIE: Nu se va percepe nici un comision suplimentar pentru platile cu cardul, decat valoarea comenzii pe care ati plasat-o. 

               JollyMag nu foloseste, nu stocheaza si nu are acces la informatiile cardului dvs, tranzactia realizanduse pe platforma PayU in deplina SIGURANTA.

 

3.Plata prin Transfer Bancar, pentru aceasta modalitate de plata este necesar ca dvs sa transferati valoarea comenzi in contul nostru bancar deschis  la 

BANCA TRANSILVANIA

Numar Cont:  RO20BTRLRONCRT0479473401   

Denumire: SC ONLINE JOLLYMAG SRL, cu sediul in strada 1 Mai, nr.1, Simleu SIlvaniei, judetul Salaj, inregistrata la registrul comertului sub numarul de ordine J31/1173/2018

Pentru a expedia comanda avem nevoie de o confirmare a platii din partea dvs. In caz contrar comanda se va expedia in momentul in care contravaloarea comenzii a intrat in contul nostru.

 

Pentru orice nelamuriri va rugam sa ne contactati!!!

Comanda telefonica

2020 © SC ONLINE JOLLYMAG SRL - JOLLYMAG.RO Toate drepturile rezervate

Web Design By ITeXclusiv.ro

   

Ne găseşti şi pe:

Ghidul tau autentic de shopping.

www.price.ro - your shopping expert